Hey Sweetie w granulkach - naturalny zamiennik cukru na bazie erytrytolu i stewii Cultured Foods, 400g

Symbol: 5907222657461
Dostępność: Mało
18.24
szt
Zamówienie telefoniczne: 880 965 213 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
16
  • Poczta Polska 16
  • Paczkomaty InPost 16
  • Kurier 35
Więcej o produkcie
Ilość w opakowaniu
8 szt

Hey Sweetie w granulkach - naturalny zamiennik cukru na bazie erytrytolu i stewii Cultured Foods, 400g

Hey Sweetie to bezkaloryczny, 100% naturalny substytut cukru na bazie erytrytolu i stewii. Hey Sweetie Puder posiada ten sam smak, teksturę i poziom słodkości co zwykły cukier puder, jednak ma zerową wartość energetyczną. Dzięki temu możesz cieszyć się swoimi ulubionymi słodzonymi napojami i deserami bez poczucia winy. Hey Sweetie jest idealny do słodzenia napojów, płatków, deserów, a także do pieczenia i gotowania.

- 100% naturalny
- Zero kalorii
- Dla wszelkich diet, w tym keto lub o niskim IG
- Zamiennik cukru w proporcji 1:1
- Bez gorzkiego posmaku
- Bez glutenu, GMO, sztucznych dodatków
- Idealny do słodzenia, gotowania i pieczenia

Składniki:
Substancje słodzące: erytrytol, glikozydy stewiolowe, aromat naturalny.

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna:0 kJ / 0 kcal
Tłuszcz: 0 g
Kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany*: 99 g
Cukry: 0 g
Poliole: 99 g
Białko: 0 g
Sól: 0 g
Błonnik: 0 g

* Węglowodany, które nie są metabolizowane w organizmie.

Alergeny:
Brak

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.
Temperatura: 5°-25°C Wilgotność: < 75%

Producent:
Cultured Foods Sp. z o.o.
ul. Ignacego Mościckiego
124-110 Puławy

Parametry:
DATAWZ:
2025-06-10
Gramatura:
400g
Bez cukru:
BEZ CUKRU
Bez dodatku cukru:
BEZ DODATKU CUKRU
Bez laktozy:
BEZ LAKTOZY
Bez mleka:
BEZ MLEKA
Dla wegan:
DLA WEGAN
Dla wegetarian:
DLA WEGETARIAN
Deklaracja bez glutenu:
DEKLARACJA B/GLUTENU
SZTUKA_GŁĘBOKOŚĆ:
7
SZTUKA_SZEROKOŚĆ:
18
SZTUKA_WYSOKOŚĆ:
20
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: