Czekolada 3 składniki vegan BIO 80 g

Symbol: 5907713371906
Dostępność: Mało
27.47
szt.
Zamówienie telefoniczne: 880 965 213 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
16
  • Paczkomaty InPost 16
  • Kurier 35

Czekolada słodzona daktylami bezglutenowa BIO 80 g

CZEKOLADA SŁODZONA DAKTYLAMI BEZGLUTENOWA BIO 80 g - ME GUSTO (SUPER FUDGIO)

CZEKOLADA SŁODZONA DAKTYLAMI BEZGLUTENOWA BIO 80 g - ME GUSTO (SUPER FUDGIO)

Czekolada słodzona daktylami to świetna wegańska alternatywa dla gorzkiej czekolady słodzonej cukrem. Ma czysty skład, a składniki posiadają certyfikaty ekologiczne. Stanowi źródło błonnika pokarmowego, zawiera również sporą ilość białka. Gorzka czekolada to źródło magnezu, który wzmacnia układ krwionośny i odpornościowy, reguluje procesy trawienne, wspiera pamięć oraz pracę tarczycy. 

SKŁADNIKI

miazga kakaowa*, daktyle w proszku* (27%), tłuszcz kakaowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Masa kakaowa min. 71% 

Masa netto: 80g

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:

Wartość energetyczna: 2429 kJ/ 584 kcal

Tłuszcz: 51 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 32 g

Węglowodany: 24 g

w tym cukry: 18 g

Błonnik: 14 g

Białko: 6,3 g

Sól: < 0,01 g

INFORMACJA ALERGENNA

Może zawierać mleko, soję, orzeszki ziemne, orzechy

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Producent - nazwa i adres: ME GUSTO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, BAŁTYCKA 4A/3, 81-707 SOPOT


INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać mleko, soję, orzeszki ziemne, orzechy

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

BEZ GLUTENU (deklaracja): TAK
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: TAK
EAN: 5907713371906
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 30
Kraj producenta: Polska
Producent - nazwa i adres: ME GUSTO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, BAŁTYCKA 4A/3, 81-707 SOPOT
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: