Ciastka pełnoziarniste z jabłkiem i cynamonem słodzone agawą BIO Super Fudgio, 130g

Symbol: 5907713374549
Dostępność: Średnia dostępność
9.04
szt
Zamówienie telefoniczne: 880 965 213 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
16
  • Poczta Polska 16
  • Paczkomaty InPost 16
  • Kurier 35
Więcej o produkcie
Ilość w opakowaniu
8 szt

Ciastka pełnoziarniste z jabłkiem i cynamonem słodzone agawą BIO Super Fudgio, 130g

Nasze nowe pełnoziarniste ciastka z jabłkiem i cynamonem słodzone agawą to słodyczowy hit, któremu nie można się oprzeć. Daj się porwać jabłkowej nucie i ciesz się zdrową przyjemnością!
Dlaczego warto? Mąka pełnoziarnista to skarbnica wartościowych składników odżywczych, agawa to naturalny zamiennik cukru, który nie obciąża organizmu nagłymi skokami glukozy. Z kolei jabłka są źródłem cennych witamin. Spróbuj naszych nowych ciastek z jabłkiem i cynamonem i już teraz delektuj się niepowtarzalnym smakiem.

Składniki:
Pełnoziarnista mąka pszenna*, olej kokosowy*, agawa w proszku*15%, jabłko suszone*2%, cynamon cejloński*0,5%, naturalny aromat cynamonowy, emulgator: lecytyna słonecznikowa

*Surowce pochodzące z upraw ekologicznych.

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 2083 kJ/ 498 kcal
Tłuszcz 30 g
W tym: Kwasy tłuszczowe nasycone 26 g
Węglowodany 44 g
W tym cukry 19 g
Błonnik 9,5 g
Białko 7,9 g
Sól <0,01 g</p>

Alergeny:
Zboża zawierające gluten (tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, pszenica orkisz, kamut lub ich odmiany hybrydowe) oraz produkty pochodne.
Jaja i produkty pochodne.
Orzeszki ziemne/orzeszki arachidowe i produkty pochodne.
Soja i produkty pochodne.
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą).

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Producent:
Me gusto Sp. z o.o.
ul. Loteryjki 46D
01 - 937 Warszawa, Poland

Parametry:
DATAWZ:
2025-03-20
SZTUKA_GŁĘBOKOŚĆ:
7.6
SZTUKA_SZEROKOŚĆ:
4.5
SZTUKA_WYSOKOŚĆ:
23.5
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: