PESTO BAZYLIOWE Z TOFU WEGAŃSKIE BIO 130 g - ALCE NERO

Polityka prywatności

Zasady dostawy

Zasady płatności

Zasady zwrotu
SKŁADNIKI
Bazylia* (39%), olej słonecznikowy*, tofu*(10%) (woda, soja*, substancja wiążąca: chlorek magnezu), oliwa z oliwek extra virgin*(10%), orzechy nerkowca*, sól, orzeszki piniowe* (0,9%) (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wegańskie pesto z oliwą z oliwek i włoskim tofu. Wytwarzane na bazie pesto alla Genovese. Charakteryzuje się zrównoważonym smakiem i brakiem laktozy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1845 kJ/448 kcal
Tłuszcz - 46 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 5,7 g
Węglowodany -3,4 g
w tym cukry - 2,3 g
Błonnik - 1 g
Białko - 3,5 g
Sól - 2,6 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Arkusz danych
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)
- Kraj producenta
- Włochy
Brak recenzji użytkowników.