MAKARON (SEMOLINOWY) PACCHERI BIO 500 g - ALCE NERO

    13,27 zł
    Brutto
     

    Polityka prywatności

     

    Zasady dostawy

     

    Zasady płatności

     

    Zasady zwrotu

    SKŁADNIKI
    Mąka z pszenicy durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Makaron jest wyrobem rzemieśliniczym, typowym dla miejscowości Gragnano, położonej niedaleko Neapolu. Dzięki bardzo długiemu suszeniu ma charakterystyczny smak.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna - 1508 kJ / 359 kcal
    Tłuszcz - 1,6 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,3 g
    Węglowodany - 72,0 g
    w tym cukry - 3,8 g
    Błonnik - 2,1 g
    Białko - 13,0 g
    Sól - 0 g

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania: 13 min.


    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed nasłonecznionym miejscem.

    ALCE NERO
    BP_16030
    2 Przedmioty
    2020-05-06

    Arkusz danych

    Wegetariański
    Tak
    Certyfikat bio
    Jest
    Wegański
    Tak
    Kraj producenta
    Włochy

    Brak recenzji użytkowników.

    Produkty powiązane (Jest jeszcze 16 innych produktów w tej samej kategorii)

    close Koszyk
    close Koszyk

    Rejestracja nowego konta

    Czy masz już konto?
    Zaloguj się lub Zresetuj hasło