MAKARON (SEMOLINOWY) FARFALLE BIO 500 g - ALCE NERO
7,26 zł
Brutto

Polityka prywatności

Zasady dostawy

Zasady płatności

Zasady zwrotu
SKŁADNIKI
Mąka z pszenicy durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1474 kJ/351 kcal
Tłuszcz - 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany - 73 g
w tym cukry - 3,1 g
Błonnik - 2,9 g
Białko - 11 g
Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BP_5894
6 Przedmioty
2020-03-25
Arkusz danych
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Kraj producenta
- Włochy
Brak recenzji użytkowników.