MAKARON (SEMOLINOWY TRÓJKOLOROWY) FUSILLI BIO 500 g - ALCE NERO

    MAKARON (SEMOLINOWY TRÓJKOLOROWY) FUSILLI BIO 500 g - ALCE NERO

    8,74 zł
    Brutto
     

    Polityka prywatności

     

    Zasady dostawy

     

    Zasady płatności

     

    Zasady zwrotu

    SKŁADNIKI
    Mąka z pszenicy durum*, mąka z pszenicy durum* z suszonymi pomidorami*(3%), mąka z pszenicy durum* z suszonym szpinakiem* (2%), woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    OPIS
    Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
    Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna - 1478 kJ/352 kcal
    Tłuszcz - 1,2 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
    Węglowodany - 71 g
    w tym cukry - 2,9 g
    Błonnik - 3,5 g
    Białko - 12 g
    Sól - 0 g

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.


     

    ALCE NERO
    BP_3953
    11 Przedmioty
    2020-03-25

    Arkusz danych

    Wegetariański
    Tak
    Certyfikat bio
    Jest
    Wegański
    Tak
    Kraj producenta
    Włochy

    Brak recenzji użytkowników.

    Produkty powiązane (Jest jeszcze 16 innych produktów w tej samej kategorii)

    close Koszyk
    close Koszyk

    Rejestracja nowego konta

    Czy masz już konto?
    Zaloguj się lub Zresetuj hasło