BATON CZEKOLADOWY Z BIAŁKIEM RYŻOWYM I SPIRULINĄ RAW BEZGLUTENOWY BIO 47 g - LIFEFOOD

    BATON CZEKOLADOWY Z BIAŁKIEM RYŻOWYM I SPIRULINĄ RAW BEZGLUTENOWY BIO 47 g - LIFEFOOD

    6,25 zł
    Brutto
     

    Polityka prywatności

     

    Zasady dostawy

     

    Zasady płatności

     

    Zasady zwrotu

    SKŁADNIKI  

    Daktyle* (45%), pasta migdałowa*, białko ryżu w proszku* (14%), surowa czekolada* (11%) (surowe kakao sproszkowane*, surowa pasta kakaowa*, surowe ziarna kakao*) [zawartość kakao 100%], migdały*, pestki dyni*, oliwa z oliwek extra virgin*, spirulina w proszku* (0,5%), wanilia w proszku* (* składniki ekologiczne).

    OPIS

    Bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry. Baton pakowany w atmosferze ochronnej.

    WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
    Wartość energetyczna: 1656 kJ / 397 kcal;
    Tłuszcz: 19 g;
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g;
    Węglowodany: 36,0 g;
    w tym cukry: 29,0 g;
    Błonnik: 8,0 g;

    Białko: 20 ,0 g;
    Sól: 0,43 g

    INFORMACJA ALERGENNA
    Produkt może zawierać sezam i inne orzechy. Może zawierać fragmenty łupin orzechów lub pestek owoców.

    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
    Przechowywać w suchym, zaciemnionym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.

     

    LIFEFOOD
    BP_1538
    5 Przedmioty
    2020-02-25

    Arkusz danych

    Wegetariański
    Tak
    Certyfikat bio
    Jest
    Wegański
    Tak
    Bez glutenu (w składnikach)
    Bez glutenu (w składnikach)
    Bez glutenu (deklaracja)
    Bez glutenu (deklaracja)
    Kraj producenta
    Czechy

    Brak recenzji użytkowników.

    Produkty powiązane (Jest jeszcze 7 innych produktów w tej samej kategorii)

    close Koszyk
    close Koszyk

    Rejestracja nowego konta

    Czy masz już konto?
    Zaloguj się lub Zresetuj hasło